Ytterligare en förlust

På onsdagskvällen var det dags för ytterligare en match i Hockeyettan södra. Denna gången var det Kristanstad IK som stog för motståndet. Enligt många experter topptippade. Första delen utav matchen hänger vi med bra. Andra delen utav matchen rinner det tyvärr iväg endel. Slutresultatet skrevs till 1-9

 

Period 1

HA74 startar starkast och gör överlag en bra period. Dock gör vi 4 misstag som renderar i 2 baklänges mål och 2 utvisningar, bägge utvisningar är för många spelare på banan. Om man ska lyckas vinna mot ett så pass bra lag som Kristianstad så får man inte göra några misstag. 

 

Period 2

Vi startar på värsta tänkbara sätt, ett mål i baken efter 50 sekunder. Men sedan så äter vi oss in i perioden mer och mer. Tyvärr får vi ytterligare ett mål i baken genom en styrning på egen skridskor in i mål. Efter 0-4 äger Kristanstad perioden totalt!

 

Period 3

Tillskillnad mot andra perioden börjar vi på bästa tänkbara sätt och gör mål i PP redan efter 42 sekunder. Direkt efter de gör KIK både 1 och 2 mål inom dryga minuten. Resten av perioden äger Kristanstad totalt!

 

Sammanfattning

Minimerar vi misstagen och spelar vårat eget spel så ska vi nog inte bli någon slagpåse i vinter! I en sån här match mot ett topplag som Kristianstad syns det verkligen hur kostsamma misstag i egen zon är. KIK är ett riktigt bra hockeylag och det syns där ute på isen! Slutresultatet speglar nog inte matchbilden, den speglar nog mer den tredje perioden.

Diamantpartner

Premiumpartner

Platinapartner

Guldpartner

Silverpartner

Stöd HA74

Dog