Förlust i den tredje omgången av hockeyettan

Då var det dags för match igen i hockeyettan södra. På söndags förmiddagen lämnade laget Sävsjö för att åka ner till Helsingborg och spela march. Tyvärr blev det förlust med 5-3

 

Period 1

Mycket slarv från båda lagen inget jätte högt tempo. Vi kommer inte upp upp i den nivån vi vet att vi kan. Vi vinner perioden med 2-1 efter två mål ifrån Jonathan Karlsson. Litet spelmässigt övertag ifrån HA74 när vi väl får fast pucken i anfallszon. 

Kristian Frisk gör ett gediget jobb innan 2-1 mål och snurrar upp HHC försvaret. 

 

Period 2

Fortsatt mycket slarv från bägge håll. Lågt tempo i matchen. Ha74 skapar de vassaste chanserna och leder matchen rättvist. Mikael Roslund stänker snyggt upp pucken i krysset och gör HA74:s enda mål i den andra perioden.

 

Period 3.

Ännu mer slarv ifrån oss och flera frilägen som vi släpper till, Gabbe räddar samtliga. En mycket stark instats av Gabbe i period 3. Tyvärr får HHC tillslut hål på Gabbe  dessutom två gånger. Matchen slutar 5-3 till Helsingborg.

 

Sammanfattning 

Första och andra perioden är godkända. Dock kommer vi inte upp i den farten som vi kan. Gabbe ser stabil ut mellan stolparna under hela matchen. Tredje perioden släpper vi till alldeles för mycket chanser till HHC vilket inte går att göra på denna nivån, då straffar det sig. 

 

Niklas Brännström efter matchen:

"Jag tycker vi bjuder på mycket idag, när vi hade 3-1 kändes det rätt bra. Lite för mycket misstag ifrån vår del och sen kommer vi inte upp i de tempot vi vill komma upp i. För att vi ska ge Kristanstad som är seriefavoriterna, en bra match. på onsdag måste vi komma i den nivån vi hade mot Hanhals i onsdags. Nu åker vi hem och funderar lite hur vi ska göra för att göra en bättre match på onsdag. Vi tränar måndag och tisdag."

"Gabbe räddar oss i delar av tredje perioden när vi släpper till frilägerna. Även (Mikael) Roslund gör en bra match och har bra fart på skridskorna.

 

Diamantpartner

Premiumpartner

Platinapartner

Guldpartner

Silverpartner

Stöd HA74

Dog