Gabbe inför säsongens första match mot Hc Dalen

Inför säsongens första match ikväll (onsdag) 19.00 i Sävsjö ishall tog vi oss ett snack med våran målvakt #1 Gabriel Popanicic som varit med på hela resan sedan 2013 då vi spelade i divison 3 till idag då vi numera spelar i hockeyettan. Om att "Gabbe" fått vara med på hela den resan säger han:

 

"Ja jag är väldigt glad över man jag fått vara med på det här äventyret. Känns fantastiskt att få spela div 1 hockey hemma i Sävsjö och vi har en spännande säsong framför oss!"

 

Efter första träningsveckan tycker "Gabbe" att det är "Skönt att vara tillbaka på isen igen. Det känns som det brukar göra i början av säsongen, lite stela höfter men annars känns kroppen pigg."

 

Känslan inför morgondagens match är att han tycker att det är roligt att matcherna drar igång igen samt att laget ska komma in i matchtempo igen och sätta vårt spelsystem. Det märks även på träningarna att alla är spelsugna.

 

"Gabbe" tycker att alla nya spelare har kommit in bra i truppen. I lördags hade laget en kickoff så att alla kom närmare varandra och lärde känna varandra mer. Han tycker också att det är fina grabbar som kommit in i gruppen.

 

Gabbe avslutar med att tippa resultatet och han tror att vi vinner med 4-2

Diamantpartner

Premiumpartner

Platinapartner

Guldpartner

Silverpartner

Stöd HA74

Dog